Dr. Dochnal Roberta Beatrix

Bemutatkozás

Dr. Dochnal Roberta Beatrix

Gyermek- és ifjúságpszichiáter szakorvos

Dr. Dochnal Roberta Beatrix vagyok, gyermek- és ifjúságpszichiáter szakorvos. 2009 óta dolgozom a Szegedi Tudományegyetem, Gyermekklinika, Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai osztályán. Az orvosi egyetemet 1999-ben végeztem. Ezt követően gyermekgyógyászati osztályon, illetve oktatási és kutatási területeken dolgoztam.

Jelenlegi munkám nagy részét a gyermek- és ifjúságpszichiátriai fekvőbeteg ellátás teszi ki, mely során szinte minden gyermek- és ifjúságpszichiátriai kórképpel találkozom. Emellett a járóbeteg szakellátásban is dolgozok, a Tic-Tourette szindróma és gyermekkori depresszió speciális ambulanciák vezetőjeként.

A betegellátás mellett részt veszek a magyar és angol orvos-, fogorvos- és gyógypedagógus hallgatók oktatásában és a gyermekpszichiátriai osztályon folyó tudományos kutatásokban is. Fő érdeklődési területem a gyermek és serdülőkori depresszió és szorongások, de emellett bekapcsolódtam az akut stresszel/poszttraumás stressz szindrómával, illetve a gyermekkori viselkedészavarral kapcsolatos kutatásokba is.

Munkám során fontosnak tartom a páciensekre fordított figyelmet, támogatást és a szakma ajánlásai és szabályai szerint történő ellátást.

Vegye fel a kapcsolatot most!

Telefon: +36-30/184-5092

E-mail cím: dr.dochnal.roberta@szegedipszichologiaikozpont.hu

Hírlevél feliratkozás