Fenyvesi Tamás

Bemutatkozás

Fenyvesi Tamás

Pszichológus

Fenyvesi Tamás vagyok, pszichológus és tanár. 2009-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán (a gyermekkor és a nevelés pszichológiája, megismeréstudományi és neuropszichológia, személyiség-és klinikai pszichológia, szociál-és szervezetpszichológia). Azután, hogy lediplomáztam, azonnal kaptam is munkát a szegedi József Attila iskolában, mely akkor általános - és szakiskolaként működött. Amellett, hogy főállásban iskolapszichológusként tevékenykedek, és „problémás“ fiatalokkal foglalkozok, másodállásban egy alapítványnál végzek pszichológiai tanácsadást látássérültek részére.

Mindennapjaim nagy részét teszi ki az edzői tevékenység is, lévén, hogy 1994 óta foglalkozom harcművészetekkel, ezen belül 1999 óta aikidoval. Karatét is gyakorlok, 2006 óta rendszeresen. Gyerekeknek és felnőtteknek tartok edzéseket, és immáron az aikido terápiás felhasználását is kezdjük bevinni a gyakorlatba. A pszichológia, a keleti szemléletek és a harcművészetek karöltve kell, hogy járjanak, mert céljuk ugyanaz - az integrált személyiség kialakítása.

Úgy gondolom, hogy a kötött tanácsadási és terápiás módszerek mellett a segítő személyiségének kell 50 %-ban érvényesülnie a pszichológusi munka során, ezért kliensünk jelenlétében törekedni kell az őszinte, mesterkéletlen kommunikációra.

Vegye fel a kapcsolatot most!

Telefon: +36-20/951-2350

E-mail cím: fenyvesi.tamas@szegedipszichologiaikozpont.hu

Hírlevél feliratkozás