Pároknak

Minden párkapcsolatban vannak krízisek és elakadások hosszabb-rövidebb ideig. Ha ezt sokáig nem sikerül megoldani, akkor megjelenhetnek a kapcsolatban zavarok. Például kommunikációs félreértések, viták, szexuális/intimitás problémák, hűtlenség, válás veszélye stb.

Olyan is előfordul, hogy látszólag csak az egyik fél állapotában jelenik meg a probléma, de ez csak egy tünet valójában a párkapcsolat zavarát jelzi, és közösen tudják megoldani a helyzetet.

A terapeuta semleges személyként lép be, hogy segítse a párt, a változás előmozdításában vagy egy fontos döntés meghozatalában.

A beszélgetések hatására a pár megtanulhatja jobban meghallani a másik közléseit és jobban kifejezni érzéseit. Egy új nézőpont bevonásával olyan aspektusait ismerhetik fel a problémának, ami az elakadást megoldhatja.

A módszerről:

A 1,5-2 órás beszélgetéseket két szakember vezeti. A pár és a terapeuta egyenrangú félként vesznek részt benne.A terapeuta szerepe az, hogy elősegítse a pár közötti kommunikációt és azt, hogy a pár megtalálja saját megoldását.Térítési díj: 14.000.- Ft További információk és időpont egyeztetés az alábbi elérhetőségeken (amennyiben nem ér el minket azonnal, úgy 24 órán belül visszahívjuk).

Hírlevél feliratkozás